Kombiuppdrag för en mer prisvärd redovisningen och revision och bättre rådgivning

Kombiuppdrag är samordnad process för redovisning, utförd av Klara Consulting, och revision, utförd av Strawberry Audit. Samordningen skapar dels en kostnadseffektiv process för redovisningen och revisionen. Samordningen skapar även en större förståelse för era risker och möjligheter avseende mål kopplade till finansiell rapportering samt operativa och strategiska mål.

Så kan vi hjälpa dig:

Alla verksamheter har olika behov och vid revisionen identifierar vi vad du behöver. Vi kan hjälpa er att sy ihop en bra mix av rätt kompetenser som matchar behoven. Smidigt och kostnadseffektivt.

Redovisningstjänster

Strawberry och Klara Consulting har bred kunskap och lång erfarenhet inom redovisning och stöttar er med allt från löpande redovisning, hjälp med bokföring och kund- och leverantörreskontra till årsrutiner som bokslut och årsredovisning genom kombiuppdrag med klara Consulting.

Rådgivning

Strawberry och Klara Consulting ger affärsrådgivning och rådgivning inom skatt och civilrätt baserat på den samordnade processen och har ett brett nätverk med specialister för de mest komplicerade frågorna.

Revision och rådgivning – vårt varumärkeslöfte

Strawberry och Klara Consulting använder de bästa och modernaste tredjepartsystemen på marknaden för att du som kund ska vara säker.

Kundcitat

Utförd revision & rådgivning

…med dessa ord vill jag bara tacka för en enastående insats. Ert engagerade, kompetenta och kraftfulla stöd har varit helt avgörande. Bästa hälsningar och trevlig helg! /Herr J.T., J.T. AB