Insidan

OM OSS

Vi är Strawberry Audit

Att erbjuda förstklassig revision och rådgivning i kombination är vår superkraft och vårt varumärkeslöfte. Under ett år stöttar vi cirka 200 företag och organisationer i Sverige i ekonomiska frågor. Vi har en bred kundbas i olika bolagsformer med allt från små till medelstora aktiebolag, till stora koncerner med internationella kontaktytor. Vi har alltid känt att några av de roligaste uppdragen pågår än idag. Det är något som sker när vi växer tillsammans. På vägen möter och övervinner vi utmaningar och ser goda resultat av hårt arbete över tid.

Viktigt för oss! Bra för dig!

NYFIKNA &
GENERÖSA

Vår företagskultur är viktig. Vi är nyfikna. Nyfikna på ditt företags verkliga förutsättningar. Dess risker och möjligheter. Ett nytt perspektiv på ert företag är värdefullt för dig. En del av vår företagskultur är även att vara generösa. Vår ambition är alltid att lämna värdefulla förslag för att ditt företag ska kunna växa och utvecklas.

KOMPETENTA &
UPPDATERADE

Vi eftersträvar alltid att vara kompetenta och uppdaterade med det senaste som är väsentligt och skapar värdern för dig. Dessutom ser vi till att även använda modern teknik som ger oss själva och dig en enklare arbetssituation.

VÅR VISION

Vi brinner för att hjälpa våra kunder nå sina drömmar och samtidigt bidra till ett bättre samhälle.

CITAT FRÅN EN AV VÅRA KUNDER

…med dessa ord vill jag bara tacka för en enastående insats. Ert engagerade, kompetenta och kraftfulla stöd har varit helt avgörande. Bästa hälsningar och trevlig helg! /Herr J.T., J.T. AB

Kontorets värdegrund

VI HAR MÄRKT ATT VI VINNER NÄR VI HAR ROLIGT IHOP.

Vår företagskultur är viktig. Vi utvecklas tillsammans och har både gemensamma och individuella mål. Kunden är givetvis alltid i centrum men det är lika viktigt att vi trivs på vår arbetsplats.

Därför satsar vi extra på just detta.

LEDARSKAP SOM SKAPAR MÖJLIGHETER

Vi vet att det är viktigt att våra medarbetare har rätt stöd för att känna sig trygga i sina arbetsuppgifter och ansvarsområden. Därför lägger vi stor vikt på att utbilda oss till bra chefer och ledare för att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna att lyckas.

UTVECKLING I FOKUS

Hela vår existens är förankrad kring att vi ständigt hänger med och utvecklar oss på rätt sätt. Både som företag men precis lika mycket som individer. Därför satsar vi mycket på den individuella utvecklingen. Våra medarbetare trivs bättre och leveranserna håller den höga kvalitet vi eftersträvar.

INTE BARA SIFFROR

Vi har märkt efter alla år att en glad arbetsplats leder till många positiva saker. Det är en klyscha att säga att det är “högt i tak” men det är precis så vi vill ha det. Vi är professionella i alla lägen och i våra leveranser samtidigt är vi personliga och engagerade. På kontoret värdesätter vi alla typer av samtal, även de som inte har med siffror och ekonomi att göra. De bästa idéerna brukar faktiskt komma fram när vi är avslappnande. Kanske med kollegorna på en härlig after work i vårsolen.