Vi är Strawberry Audit

Under ett år stöttar vi cirka 300 företag och organisationer i Sverige med revision och rådgivning. Vi har en bred kundbas i olika bolagsformer med allt från små till medelstora aktiebolag, till stora koncerner med internationella kontaktytor. Vi arbetar med olika typer av branscher men med en fokusering på fastighetsföretag och tjänsteföretag. Vi känner starkt för företag som vill förändras liksom vi själva. Det är något spännande som sker när vi förändras tillsammans. På vägen möter och övervinner vi utmaningar och ser goda resultat av hårt arbete över tid.

Läs mer om våra tjänster

Vår vision och kärnvärden

Vår vision

Vi brinner för att hjälpa våra kunder nå sina drömmar och samtidigt bidra till ett bättre samhälle.

Nyfikna & generösa

Vår företagskultur är viktig. Vi är nyfikna på ert företags verkliga förutsättningar, dess risker och möjligheter. Ett nytt perspektiv på ert företag är värdefullt för er. En del av vår företagskultur är att vara generös. Vår ambition är alltid att lämna värdefulla inslag för att ert företag ska kunna växa och utvecklas.

Kompetenta & uppdaterade

Vi strävar alltid efter att vara kompetenta och uppdaterade med det senaste som är väsentligt och skapar mervärde för er. Dessutom ser vi till att använda modern teknik som ger oss själva och er en enklare arbetssituation.

Vill du jobba hos oss?

Vår kultur bygger på tillit, kunskap och glädje som sprider sig internt och till våra kunder. Så snart du kliver innanför våra dörrar ska du känna dig välkommen. Vår målsättning är att attrahera, utveckla och behålla de största talangerna inom branschen. Tillsammans kan vi växa ännu starkare.

Skicka in ditt CV via Teamtailor

Ledarskap som skapar möjligheter

Vi vet att det är viktigt att våra medarbetare har rätt stöd för att känna sig trygga i sina arbetsuppgifter och ansvarsområden. Därför lägger vi stor vikt på att utbilda oss till bra chefer och ledare för att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna att lyckas.

Utveckling i fokus

Hela vår existens är förankrad kring att vi ständigt hänger med och utvecklar oss på rätt sätt. Både som företag men precis lika mycket som individer. Därför satsar vi mycket på den individuella utvecklingen. Våra medarbetare trivs bättre och leveranserna håller den höga kvalitet vi eftersträvar.

Inte bara siffror

Vi har märkt efter alla år att en glad arbetsplats leder till många positiva saker. Det är en klyscha att säga att det är “högt i tak” men det är precis så vi vill ha det. Vi är professionella i alla lägen och i våra leveranser samtidigt är vi personliga och engagerade. På kontoret värdesätter vi alla typer av samtal, även de som inte har med siffror och ekonomi att göra. De bästa idéerna brukar faktiskt komma fram när vi är avslappnande. Kanske med kollegorna på en härlig after work i vårsolen.